Thursday, January 11, 2007

Pricka in Söndag i almanackan


På söndag siktar vi på att såga, passa till, göra bottenstockar mm. Vi kan väl höras imorgon eftermiddag om vilken tid som kan passa. Lennart och Conny var i farten ikväll igen och ligger lite före er andra. Vi siktar på att efter söndagen så ska alla vara ikapp och snart klara för att gå in i värmen för plastjobb mm. Möjligen krävs någon kväll nästa vecka för att bli helt färdiga. Allt tar ju längre tid än man tror... Jag mailade räkenskaperna för laminat, epoxi mm. Eventuellt krävs mer epoxi än vad vi räknade med idag. Vi kan väl prata mer om det imorgon.

Mitt knä blir bättre för var dag som går. Innebandy karriären är nog över i och med denna varning. Knät blir bra igen, men jag tar nog inte chansen en gång till. 2.4mR segling får bli melodin framöver.

2 comments:

Anonymous said...

Det smittar det här! Nu har Magnus Timerdal gått hela vägen också!

Gôtt mos!

mvh Calle swe419"Sting"

Nykoping_24mR said...

Gone all the way!
Vi i Nyköping är glada att vår energi smittar av sig. Vi får dock energi från ditt bygge ska du veta. Vi har också enhälligt röstat mot entypsfrågan. Vi tycker en mR klass ska vara konstruktionsklass, det var ju liksom så det började. Om vi sedan blir piskade av dig i din nya design så tänkte vi bygga 5 sådana nästa vinter...

Hälsningar,

Lasse SWE429 "Satir"