Tuesday, December 12, 2006

Nyköping + North Sails= Sant


Det började med ett nyförvärv i form av SWE279, fortsatte med införskaffande av nya segel till SWE429. Två dagar senare...
Conny ringer och berättar att han pratat med Stellan och beställt nya Kevlar segel till SWE279. Det dröjer endast 30 minuter så ringer Mathias och berättar att han gjort detsamma till SWE319. Vi har även två eller tre killar som vi jobbar på ska bli Norlin markIII ägare till våren. Det kommer att bli riktigt roligt till sommaren.

Vi slipar formen med glögg och drömmer om våren. Trots allt är det ju varmgrader och ingen is... Man borde... Jag tror jag ska rulla ut nya seglen och klämma lite till på dem... Hustrun skakar på huvudet och undrar om man är som man ska... 2 dagar kvar på höstrabatten... Man kanske skulle ha en hårdvindsfock också... Stellan, har du något kvar...?

2 comments:

Anonymous said...

Kan man åka skidor i 20 minusgrader så är det en baggis att segla i nollgradigt. Det är ju inte ens nollgradigt. Ge er ut!!! Ta på er väl så har ni hur kul som helst. När isen lägger sig är det lagom att rulla in i vinterdvala.
Mvh Calle swe419

Nykoping_24mR said...

Du har så rätt! Vi är väl lite nybörjare. Funderar starkt på en torrdräkt till våren. Smoken är bra, men ska man simma så är ju en torrdräkt bättre...

Lasse
SWE429